ISO9001-2008 certificeret alarmfirma

ProTech Alarm & Sikring ApS er et alarmfirma med over 15 års erfaring på sikkerhedsmarkedet. Vi har derfor solgt og installeret mange alarmsystemer igennem tiden, og i 2008 blev vi kåret til Gazellevirksomhed - et kvalitetsstempel der viser at vi har en sund økonomi og også er her i morgen.

ISO9001-2008 Certificeret Alarmfirma

Vi er desuden medlem af SikkerhedsBranchen , som er din garanti for at vi arbejder professionelt med sikkerhed og vores ISO9001-2008-certificering gør at vores produkter og installationer er forsikringsgodkendte til ervhverv.

Vores Team

ProTech Alarm & Sikring ejes af Andreas Broe men hele vores team består af omkring 50 ansatte på kontrolcentralen og over 500 vagter samt et bredt team af teknikere. Vi er på vagt hele døgnet, 365 dage om året, og yder 24 timers personlig service.

Vi mærker i disse år et øget behov for sikring af hjemmet og virksomheden. Det stiller større krav til teknologien bag alarmløsningerne.Derfor har vi hele tiden fokus på at udvikle vores tyverialarmer, så de er præcise og sikrer dig en hurtig reaktion.

Vi har kontakt med din tyverialarm hele døgnet via GSM/GPRS. Vi ved, hvor tyven er gået ind og hvordan han bevæger sig rundt.

Vores tyverialarmer tilpasses dine individuelle behov og krav fra forsikringen. Alle vores alarmer er forsikringsgodkendte.

Vores ansigter

kontakt_

Henrik Hjort

- Chef for Vagt-divisionen
kontakt_

Henrik Egsgård

- Udviklings-ivrig Chef for Kontrolcentralen
kontakt_

Peter Frederiksen

- Pligtopfyldene ekstern Tekniker
kontakt_

Thomas Fox Maule

- Energisk telefon-blæksprutte
kontakt_

Bjarne Kure

- Vores top dygtige bogholder
kontakt_andreas

Andreas Broe

- Glad ejer og dygtig tekniker<br>ab@alarmogsikring.dk

Mange andre dygtige vagter og teknikere tilknyttet vores løsninger, vi forventer aldig mindre end det bedste.