Forsikringsgodkendt alarm til virksomheder

Sikrings installationer til virksomheder vurderes og projekteres altid individuelt for at opnå den bedste sikring af dine værdier. Vi installerer også kamera og tågesikring kontakt os. Du er altid velkommen til at kontakte os med enten spørgsmål eller for mødebooking.

Erhvervsløsninger

Vi sørger for, at du får vagtudrykning,
et årligt servicetjek, service efter behov
og garanterer, at alarmen altid er funk-
tionel. Vi yder 24 timers personlig service.

Vi servicerer alle typer alarmer, nye og gamle!

· Erhvervs alarmpakke
· Rådgivning og installation

Small Business

Medium Business

Et indbrud kan sætte en hel virksomhed i stå og koste dig dyrt over for kunderne.

Hos ProTech Alarm & Sikring har vi fokus på høj sikkerhed. Vores alarmer har tilsluttet flere typer detektorer tilpasset din virksomheds behov samt kombifølere for at øge sikkerheden og mindske falske alarmer.

Med en professionel alarm til virksomheder står vores vagtudrykning klar 24 timer i døgnet 365 dage om året. Vi har kontakt med din alarm hele døgnet via GSM/GPRS og sikrer en hurtig reaktion, hvis alarmen aktiveres.

Har din virksomhed ekstra krav og behov, tilbyder vi også videoovervågning og tågesikring. Kontakt os for den rette løsning. Ved installation sikrer vi altid, at du overholder alle sikringskrav fra forsikringsselskabet. Det sikrer dig optimalt, og du undgår risikoen for nedsat erstatningen, hvis du får indbrud.

Forsikringsgodkendt overvågning af din tyverialarm for 165,-/md

Vi overtager gerne eksisterende installationer for 0,- Altid fuld beredskabs-aftale med vagtudrykning og support uanset valg af abonnements-aftale. ISO9001:2008 forsikringsgodkendt hvilket betyder at alle forsikringsselskaber godkender vores service og installationer. Din garanti for kvalitet.