Er det svært at skifte alarm-leverandør?

Nej som oftest er det blot at kontakte os, få et tilbud på abonnementspris og indhold, herefter sørger vi for skiftet glider problemfrit og der kan være mange penge at spare, både på alarm abonnement og transmissionsformer. Kontakt os og vi håndterer sagen problemfrit mens du sparer penge.

Billigt alarmabonnement til erhverv

Abonnementer på din alarmløsning kan variere meget, men grundreglen er at du kan betale fra blot opkobling til vagtcentral og op til fuld service som er includeret fri vagtudrykning og fri teknikerservice.

Hvis du ønsker et billigt alarmabonnement så kan du altså blot nøjes med opkoblingen.

Hos ProTech Alarm & Sikring giver vi dig fleksibilitet. Det står dig frit for om du vil vælge det ene eller det andet. Vi servicerer alle typer alarmer, nye og gamle!

ProTech Alarm & Sikring har som udgangspunkt 3 løsninger:

Basis abonnement fra 186,-/md.

Forsikringsgodkendt overvågning fra vores godkendte vagtcentral, vagtberedskab, teknikerberedskab, døgnservice. Denne pakke er beregnet til den bruger der selv ønsker at håndtere sin alarminstallation, men ønsker opkobling til vagtcentral.

Basis incl. service fra 295,-/md.

Forsikringsgodkendt overvågning fra vores godkendte vagtcentral, vagtberedskab, teknikerberedskab, døgnservice. Tilføjet forsikrings-krævet årligt servicebesøg hvor alt gennemgåes. Denne pakke er beregnet til den bruger der selv ønsker at håndtere sine alarmudkald men ikke tekniskservice.

Plus Abonnement fra 395,-/md.

Forsikringsgodkendt overvågning fra vores godkendte vagtcentral, vagtberedskab, teknikerberedskab, døgnservice alt sammen uden ydeligere beregning. Denne pakke er beregnet til den bruger der blot ønsker at vi varetager installationen uden økonomisk bekymring.

Ting du bør være opmærksom på vedr. din alarm aftale og abonnement:

Er din alarminstallatør forsikringsgodkendt (ISO9001:2008)? Er han ikke bør du gå i en stor bue udenom, idet der ikke er nogen retningslinier for hvad serviceaftalen skal indeholde! En ISO-Godkendt installatør som ProTech Alarm & Sikring har forpligtet sig på at opretholde beredskab døgnet rundt, beredskab af vagter og tilslutning til døgnbemandet vagtcentral. Vi overholder alle regler som er defineret i AIA-kataloget som er alarminstallatørenes og forsikringsselskabernes vejledning omkring installationer af alarmanlæg.